Dreams

Allmänt / Permalink / 0
Hallå alla underbara människor som kikar in här! 
 
Jag vill börja med att be om ursäkt för den minimala uppdateringen här senaste veckan.... men jag befinner mig just nu i en MAGISK bubbla och har velat njuta av den till fullo. 
 
 
 
Visst är det en fantastisk känsla att uppnå mål som man jobbat och kämpat för länge?
 
Jag är van sen min elitidrottstid att göra just det, men något jag på den tiden var väldigt dålig på var att stanna upp och njuta av den framgång jag faktiskt nådde.
I samma stund som ett mål var uppnått hade jag redan riktat in mitt fokus på nästa mål, nästa tävling. 
 
Att få njuta av en framgång är en så otroligt viktig del av processen, för att må bra och inte tappa motivationen... Vilket jag förstod i efterhand.
 
Därför bestämde jag mig i början av min "yrkeskarriär " att vara noga med att ge mig tid för reflektion, återhämntning och att faktiskt njuta av de mål jag uppnår. Innan man kör på i 110 igen, mot nästa mål.
 
 
 
 
Det har varit mycket jobb inför min lansering av BREAK IT MAKE IT, mina egna träningskläder som jag tagit fram för att sprida mitt budskap.

Jag vill sprida ljus i mörkret, styrka vid sorg och hopp vid motgångar <3 
Och känslan nu när vi är i mål med första lanseringen är obeskrivlig. 
Den respons jag fått av Er är otroligt häftig och jag är så tacksam!! 
 
 
 
 
Don't let it BREAK you, let it MAKE you. 
" Ingen motgång som kommer i din väg är tuffare än vad du klarar av"
 
 
 
 
Jag kommer bli bättre på att uppdatera här framöver, jag lovar... jag ska bara fortsätta att njuta av den här bubblan av att ha uppnått ett stort mål och en dröm sedan barnsben.
 
 
 
 
 
Till top