Livet är nu

Allmänt / Permalink / 0
Go kväll, 
 
Hoppas att Er vecka startat på bästa tänkbara sätt. 
 
Jag fortsätter livet i min lilla lycko-bubbla och njuter till fullo av alla fina meddelanden ni skickar till mig dagligen. Det mesta är respons från TV-programmet Elitstyrkans hemligheter som jag i nuläget är aktiv i som nummer #18.
Det gör mig så glad att lite av min personlighet faktiskt lyser ut igenom rutan och in hemma hos Er. 
 
Min personlighet och drivkraft om att ALDRIG ge upp. 
  • Man får vara rädd, absolut... men snälla låt inte din rädsla stoppa dig från det du vill uppnå. - Avsnitt 2 falla bakåt. 
  • Man får misslyckas, absolut.. men låt inte ett misslyckande bryta ner dig, lär dig istället av det och fortsätt öva tills du klarar av det du vill klara. - Avsnitt 1 drunkningstestet. 
  • Man får vara trött, ha ont och tycka att livet är riktigt vidrigt emellanåt, men vad som är viktigt är att fokusera på det som faktiskt är HELT fantastiskt. 

  • Saker som många tar för givet... Att du andas, att du kan se, att du kan gå, springa, bära, lyfta... att du kan uppleva platser och möta människor du mår SÅ bra av att omge dig med - konstant mående under inspelningsdagarna

  • Din kropp klarar av så otroligt mycket mer än du tror.
    När det känns som du inte har något som helst kvar, så finns det ALLTID lite mer.  
 
 
Insikterna är så många, så vackra och så viktiga så jag tänker att jag gärna vill fortsätta blogga om det under veckornas gång.

Hur låter det? 
 
 
Tänk att ett så galet äventyr som jag inte ens hade tänkt söka skulle ge mig så otroligt mycket insikter och påminnelsen om vad som verkligen är viktigt i livet. 
 
Livet är NU.
Vi vet aldrig vad som väntar runt hörnet.
Vi vet aldrig när en utmaning står framför våra ögon, som vi bara måste ta oss igenom. 
 
Vi vet aldrig. 
Så lev här och nu, fullt ut. 
 
 
Kram och kärlek <3 
 
Till top