Italy 30h

Allmänt / Permalink / 0
 

Nu är vi påväg.

30h i Italien har vi framför oss och på dessa ska vi hinna med en hel del! 

Affärsmöten, 3 städer, kolla in vingården, välja lite virke, träffa advokat och notarie, prova ett hotell inför eventuellt en kommande träningsresa, prova lite viner och självklart en hel del fantastiskt god mat! 

 

Rom, Napoli och Montesarchio.

 

.

 
.
 

Life-hack för den som vill lyxa till det innan nästa resa: 

Om man dessutom ska flyga tidigt och inte vill känna sig stressad för trafik/snökaos eller liknande... att checka in på Clarion Hotel Arlanda kvällen innan! 

Trodde jag skulle tycka det var ett ”extra projekt”, och mer bökigt än smidigt men jag hade fel! Så lyxigt att komma fram kvällen innan, checka in gå upp till baren och bara hinna mysa på hotellrummet.

Att få sova några timmar extra och redan vara på plats var det bästa. Så istället för att åka hemifrån vid 03:30 som sist, gick vi idag upp kl.05, hann träna lite på hotellrummet (finns dock ett jättefint utrustat gym), äta en gigantisk hotellfrukost och gå till gaten! 

Så smidigt😃

.

 
 


Nu sitter vi på planet, Paolo skriver på sin kommande bok och det gör att det kliar i mina fingrar. Känner dock inte att jag vill dra upp dokumentet från förr idag... blir alltid så känslosam när jag läser om tiden i sjukhussängen. 

Men jag lovar, jag jobbar på den! 🙏

 

Hoppas ni njuter av helgen och vill fortsätta följa oss och vår resa. 

”Jakten på Paolos vingård”

 
 
 
Till top