Long week

Allmänt / Permalink / 0
Den hör veckan har känts som 2. 
 

Söndag.

Tänka, drömma, planera, hitta lösningar... allt för att mitt liv (och andras) ska kunna bli så bra det bara går. Om man inte planerar sin tid så förstår jag om det känns som man inte har någon... planning is the key. 

Söndagar är perfekta dagar att reflektera och lära av veckan som varit men också planera den som kommer... för att den ska bli ännu lite bättre!🌟

Vilken vecka det varit. Nog en av de mest händelserika på länge.. mycket som händer nu, många bollar i luften, beslut att ta, mycket att få gjort. Men när man älskar det man gör så funkar det hur bra som helst. 

 

 

 

 

Ett väldigt obehagligt läkarbesök i tisdags då jag gjorde en speciell undersökning för att se vad det är för fel på mina nerver. Elstötar som skulle försöka få igång dem... ont, obehagligt och flashbacks. väntar spänt på resultaten.

 

 

 

I torsdags var det inspelning hela dagen lång, med Folkspel... som har en serie #eldsjälar . Jag har fått äran att vara en av 6 eldsjälar!! Så hedrande🙏 

Dagen tog aldrig slut. Så roligt, spännande och KÄNSLOSAMT!

Att vara tillbaka i ett stall, att se hästarna men inte röra, att prata om olyckan, försöka förklara smärtan, rädslan och oron av att inte veta, att inte kunna röra sig, att inte få någon kontakt mellan huvud och kropp.

Att berätta vad man tänker, hur man hittar styrka i mörker, hur man kämpar sig igenom något som inte borde gå.

Intervju om hur man tar sig tillbaka, hur viktigt stödet från min familj och vänner varit. 

Att berätta om min passion för träning, att hjälpa andra människor att ta vara på livet. 

Att få avsluta inspelningen med att visa ett träningspass med mina BREAK IT kunder.... att få se deras glädje. 

Att känna att jag GJORDE DET. 

Jag tog mig igenom något som ingen trodde var möjligt.

Att få känna att man gör skillnad🙏

 

Fredag och näthatet om min ”kropp” fortsatte, men mest mest kärlek! Ni är fantastiska❤️ Tar inte åt mig då jag mår tusen gånger bättre med lite mer massa på kroppen. Blir som sagt mest ledsen att folk uttrycker sig så FEL!l

 

lördag och ACTION RUN i Västerås. Där jag endast skulle jobba som prisutdelare. Men springer ett varv för att veta vad för hinder som väntar i Stockholm för mina kunder. 

Att få springa med ett leende på läpparna hela loppet, att inte behöva pusha kroppen, att bara njuta och inte bry sig om placering... det var fantastiskt! Och förvånandesvärt kom jag in i mål strax efter 1an😂 kroppen är helt fantastisk.

Att jag klarade det så pass bra ändå. Tack kroppen!

 

 

söndag och jobb, möten och planering! Lite lek med Paolo och Enzo såklart ❤️

 

Förväntansfull inför den kommande veckan. 

Jag är redo

Till top