Inspiration

Allmänt / Permalink / 0

God morgon!

Fått många meddelanden på sista tiden i stil med :

”Vem är du” ”Va har du brutit nacken” ”va jobbar du med” ”varför tränar du” Osv...

 

Jag lever för att hjälpa, inspirera och motivera människor till att leva det bästa möjliga livet och att ALDRIG ge upp. 

#BREAK IT MAKE IT

Om mig:

Jag är gammal elitidrottare i bakgrunden, inom gymnastik... (på hästar) med 3 mästerskapstitlar som Svensk och Nordisk mästarinna. Jag har även representerat Sverige på både EM och VM samt jobbat som tränare för delar av Australiens Landslag. 

Jag bär på en "Overcoming Story"  då mitt liv förändrades från en dag till en annan när jag för 6 år sen var med om en tragisk olycka och bröt nacken. 

Läkare säger att det är ett mirakel att jag lever, och att jag har lyckats kämpa mig tillbaka till ett aktivt liv är mer än någon vågat tro.   

Det är tack vare mitt driv och inställning till att ALDRIG ge upp som jag står här idag. Och allt stöd jag fått påvägen såklart, men även de som tvivlat har triggat och hjälpt mig framåt.

Jag är nu starkare än någonsin, driver BREAK IT and you will MAKE IT, som personlig träning och motivationsföreläsare för att kunna hjälpa och inspirera andra. 

 

Livet är värdefullt. Livet är nu. 

Min önskan är att fler tog tillvara på sitt liv, tog hand om sig själva ... och vågar följa sina drömmar. för om du inte tar hand om dig, kommer du inte orka leva ett bra liv♥️

 

 
roligt att ni kikar in här! 
 
Kram och trevlig helg♥️
 
Till top