Christmas Eve

Allmänt / Permalink / 0
 
"Livet blir inte alltid som man tänkt sig, men man kan alltid göra det bästa av hur det blir... "
 
Julafton och den blev mycket bättre än jag vågats hoppas på. Mycket känslor, minnen och oro inför denna helgdag som ofta är förknippad med att hela familjen är samlad, äter god mat, spelar spel, tittar på kalle, byter klappar och är nöjda och glada...så har det i alla fall varit för mig. 
Men inte längre. Och jag var rädd att jag inte skulle klara av att göra julafton till en så bra dag det bara går efter förutsättningarna. Men jag tycker jag (tillsammans med mina favoriter) klarade av det riktigt riktigt bra! 
heja oss. 

ingenting blir bättre av att tycka synd om
sig själv. ingenting blir bättre av att önska att saker var annorlunda. Det som har hänt har hänt och hur gärna vi än önskar (varje dag) att det vore annorlunda, så kan vi inte ändra på det som hänt. 
Att deppa ihop hade pappa aldrig velat att vi skulle göra. 
så istället myste vi tillsammans i matchande pyjamasar, med massa ljus och bra musik, god mat och bästa sällskapet. Och jag vet att pappa var där med oss, i våra hjärtan♥️

 
Jag och Paolo hann även med att åka till 2 familjer på
hans sida och äta både julbord och fika. Så lite jul blev det allt. Tacksam VARJE DAG att jag har så fina människor i mitt liv.
 
 
Hoppas du som läser haft en fin dag oavsett om
du firade jul eller ej. 
Och kom ihåg: ta aldrig något för givet ♥️

 
kram
Till top