High on life

Allmänt / Permalink / 0
Alltså händer allt detta?
Får man må såhär bra?

Som jag saknat det.
Att må bra är UNDERBART.
Och att få känna såhär ibland gör att varje liten (eller stor) motgång man möter blir lättare att acceptera, för någonstans vet man att tillslut kommer man få må bra igen.

LIVET GÅR UPP OCH NER, så är det... det gäller bara att lära sig hantera och göra det bästa av både sina toppar och dalar.
Just nu befinner jag mig på toppen igen.

Allt bara händer på en och samma gång.
Jag går runt med ”high on life feeling” och får nästan nypa mig i armen då och då för att förstå att det händer på riktigt.
Jag lovar att jag njuter allt vad jag kan (mer än vanligt!)
 
 
 
Som jag alltid skriver här på bloggen så försöker jag ju alltid tänka positivt.

Jag försöker tillexempel alltid starta dagen med ett leende och jag är tacksam varje dag jag vaknar på morgonen.

Att jag kan ta mig upp ur sängen själv, äta min frukost, ta på mig min tränings-eller jobbkläder (vilket också är träningskläder), cykla eller ta tåget till gymmet, träna, springa, lyfta, stå på händer, leka, utmana, bli starkare, snabbare, bättre.
Att jag varje dag har chansen att träffa och jobba med människor...förändra, hjälpa, BRYTA MÖNSTER, skapa nya vanor, beteenden, lära ut, informera men framförallt visa glädjen och alla positiva effekter som träningen ger oss....


Att få följa mina kunders utveckling, se deras lycka när dem klarar något för första gången, när de slår rekord på styrketesterna, äntligen lyckas gå ner eller upp i vikt beroende på mål, när de får till balanserade kostvanor, när de kan sova bättre, stressa mindre... få bättre självförtroende och självkänsla... ja utvecklas som människa och individ inifrån och ut till det bättre.
När de lyckas BREAK IT and MAKE IT.

Det är fanimej oslagbart.


Anyway detta va ju inte det jag hade tänkt jag skulle skriva om idag.
(Fick feeling bara då jag är så stolt över mina kunder!!)

Men jag skulle ju skriva om allt annat galet kul som händer i mitt liv just nu!


All positiv feedback jag får från kunder och följare på instagram och bloggen kan vi ju börja med! WOW!
Samarbetspartners som hör av sig, spännande event jag har att se fram emot, nya kunder, nya träningsvänner, nya mål, planering av träningsresor, föreläsningar.... ja hårt arbete och drivkraft ger resultat!

Hade inte varit möjligt utan allt stöd jag får påvägen.
 

Tack till Er alla som ser min PASSION och att "den lilla galna tjejen som alltid är uppochner" ni ser i sociala medier verkligen brinner för det hon gör, hjälpa inspirera och motivera andra männsikor att må så bra som de bara kan.   💫


 
 
 

ALLTSÅ FATTAR NI ATT JAG SKA TÄVLA EM I ÖVERMORGON?! 🤩

#breakitmakeit

 
 


Att få vara del av Wahlgrenfamiljens firande av underbara Christina Scollin var ju som en saga och ännu ett tillfälle jag nästan fick nypa mig i armen, vilka UNDERBARA människor det finns♥️
 
 
 
 
 
 
 
Med detta inlägg vill jag påminna om att oavsett motgång du går igenom i livet, tappa aldrig hoppet om att du KAN må BRA igen.

Kan jag, kan du 
 
 
 
Till top