Friday-feeling?

Allmänt / Permalink / 0
Fredag och fredagsfeelingen är på plats hos de allra flesta jag träffat idag... underbart😍
 
Dock gav det mig en tankeställare och påminnelse över hur många människor som är missnöjda med hur deras veckodagar ser ut. 
 
Det gör mig ledsen.... för visst är det lite tragiskt när man tänker efter?
Att det är så många som avskyr sitt jobb, sina vardagar och längtar till helg och ledighet.
Tänk bara hur mycket tid vi spenderar på vårt jobb och så är det så många som vantrivs. Som ”håller ut”, och räknar ner dagar till helg. 
 
Jag älskar mitt jobb och längtar istället i slutet av varje dag efter mer, till nästa jobbdag....nästa utmaning, nästa kund, nästa träningspass.... 
 
Jag känner mig verkligen lyckligt lottad som känner såhär.
Men jag vet också att det inte är någon slump att jag idag har mitt drömjobb. Nej det har varit en lång och tuff väg hit.
ingenting i livet kommer gratis. 
 
Jag har också haft ett jobb som jag gick till ”bara för att”.
Men jag visste att det bara var tillfälligt, jag visste att jag inte skulle stanna där. Nej det var bara en liten mellanlandning innan jag var redo och vågade prova mina vingar och flyttade till Australien. Där jag förverkligade min dröm. Min dröm att gå min egna väg, följa min magkänsla och starta mitt egna företag; BREAK IT MAKE IT.
 
Självklart var det skrämmande i början.
Förändring är läskigt..... för vi vet vad vi har men vi vet inte vad vi kan få. Och det är en av de största anledningarna till varför människor stannar på jobbet som de hatar, i relationer de inte är lyckliga i, med vänner som de inte vill vara med osv. 
 
Men som jag alltid säger, vågar du inte prova kommer du aldrig att få veta. 
Vad är det värsta som kan hända? 
 
 
 
 
 
Många sömnlösa nätter kan jag lova.... men jag gav aldrig upp hoppet. Jag litade på min magkänsla och det kommer jag fortsätta med. Mitt tips till dig är att göra detsamma. 
 
Ställ dig själv frågan; 
Vill jag ha det såhär?
eller vad kan jag förändra för att få
det jag vill? 
 
#BREAK IT MAKE IT 
bryt gamla vanor och beteenden för att nå något bättre
Till top