Break it and you will make it

Allmänt / Permalink / 0
BREAK IT AND YOU WILL MAKE IT
 
Jag har alltid känt att jag bär på någonting speciellt, att jag fått något som alla andra inte har, en speciell inställning eller drivkraft. 
Jag har alltid känt mig annorlunda. För jag har alltid velat se det positiva i saker som händer, alltid försökt ha en positiv inställning och sträva efter att leva ett så bra liv som möjligt. 
 
Jag har aldrig ödslat energi på att se det som är dåligt, eller snarare mindre bra i livet.
Jag har aldrig sett någon mening i det. För vad finns det för mening? 
Det får oss bara att må sämre än vad man kanske redan gör. 
Att istället vända motgångar eller jobbiga perioder i livet till något bra, och försöka se vad man faktiskt lär sig från det eller utvecklas som person. 
Det försöker jag göra. 
 
Jag vet och jag ser att det tyvärr är många som klagar, ser allting negativ och mår riktigt dåligt.
Men de försöker oftast inte heller göra någonting åt det. 
 
Jag ser livet som ett val. Alla vi som lever har haft turen att få livet, det har ingen av oss valt, men det är upp till var och en av oss att välja hur vi ska leva det.. 
 
Hur väljer vi att leva våra dagar? Hur väljer vi att se saker och ting? 
 
Med en positiv inställning, och försöka hitta möjligheter istället för det "omöjliga", är något jag vill inspirera fler till att göra.
 
Jag vill inspirera människor till att välja att leva det bästa möjliga livet. 
 
För jag lovar er, livet är värt att leva! 
 
 
 
#breakitandyouwillmakeit
Bryt gamla mönster, dåliga vanor och dina negativa tankar så kommer du att nå ett bättre liv.
Break it and you will make it. 
 
 
 

Vill ni vara med på min resa?

Allmänt / Permalink / 0
Man måste ibland bryta gamla mönster, gamla ovanor, dåliga beteenden för att kunna nå dit man vill. Man kanske måste ändra hur man tänker, prioritera annorlunda, planera och använda sina dagar på ett annat sätt. 
 
Jag vill med min blogg vara en inspiration och förebild o visa att man kanske ibland måste break it to make it! bryta gamla mönster för att nå dit man vill! 
 
Jag ordagrant bröt något för att nå något bättre. Jag bröt nacken. Men jag kämpade mig igenom det och här står jag idag. Starkare och med en blogg där jag hoppas kunna inspirera och hjälpa andra på sina vägar för att nå sina mål!
 
Jag har inte nått dit jag vill än, men det är vad jag vill dela med er här på bloggen! Min resa, eran resa. Där vi ska bryta gamla mönster för att nå något bättre! 
Är ni med mig?
 
 
 
Till top